“Перемогти Усіка”: у Джошуа кинули новий виклик українському чемпіону

За словами промоутера Едді Хірна, Ентоні Джшоуа хоче бути учасником великих боїв, виграти титул чемпіона світу у надважкій вазі.

Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) має твердий намір провести третій бій з українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО). Головним ініціатором цієї зустрічі у рингу виступає його новий тренер Бен Девісон. Про це в інтерв’ю YouTube-каналу iFL TV заявив промоутер Джошуа Едді Хірн.

Згідно з планом розвитку кар’єри, британець має повернутися в ринг у березні цього року і побитися з хорватом Філіпом Хрговичем (17-0, 14 КО) за пояс Міжнародної федерації боксу (IBF), який, ймовірно, стане вакантним після першого поєдинку Усика проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 23 КО). Тоді Ентоні Джошуа, який двічі програв нашому співвітчизнику за очками, матиме можливість кинути виклик переможцю реваншу українського боксера Олександра Усика та британця Тайсона Ф’юрі.

“Все, що хоче зробити Ентоні Джшоуа, – бути учасником великих боїв, виграти титул чемпіона світу в суперважкій вазі і битися з Тайсоном Ф’юрі або отримати шанс ще раз битися з Усиком. Це те, чого хоче Бен Девідсон, – ще раз спробувати перемогти Вусіка. Щодо мене, то, очевидно, мені б сподобався бій з Ф’юрі”, – сказав Хірн.

25 грудня Ентоні Джошуа заявив : “Це найпрестижніший титул, який можна завоювати… Я спробую знову дотягнутися до Ф’юрі та Усика. Зазвичай не ходжу на бої, але це знаковий момент. Як тільки ця битва завершиться, суперважка вага відкриє нові двері, і ми усі можемо отримати шанс стати чемпіонами. Кожен поєдинок наближається до кінцевого пункту призначення. У мене великі амбіції, я не святкую свої перемоги. Святкуватиму, коли стану чемпіоном світу”.