Раки, Овни та Діви. Таро-прогноз хороших подій 2024 року для кожного знака Зодіаку

Щороку як новий відлік часу несе нам оновлені енергії та події, які будуть приносити позитив чи негатив, залежно від контексту ряду подій. Звичайно, ми не можемо повністю уникнути нас, що засмучують моментів і навіть хворобливих подій, але кожен період пов’язаний ще й з хорошими змінами і радістю, які ми часто не помічаємо в вихорі щоденних турбот і потоків новин.

Але ми вирішили подивитися на питання з позитивного боку та дізнатися, що хорошого несе 2024 рік Дракона кожному представнику Зодіакального кола. Щоправда, важливо не чекати на ці події, а просто знати, що вони точно прийдуть, і спокійно жити своїм життям.

Овен

Овнів здебільшого чекають на періоди фінансової стабільності і навіть підйому. Найшвидше, вам не вдасться лежати на боці і доведеться багато діяти і переміщатися, але ці рухи окупляться сторицею, не пропустіть грошовий період!

Телець

Тільців чекають дороги та закриття фінансових проблем, які тяглися певний час. Ще 2024 обіцяє вам деяку зірковість, де вам пощастить “зависнути”

Близнюки

Близнюки чекають численні робочі поїздки та нові успішні проекти. Обнулення багатьох неприємних процесів та ситуацій. Ви у прямому розумінні виходите з Місяця.

Рак

Раків чекає більше спокою та менше переживань. Ви впіймаєте дзен і, мабуть, закохаєтеся або зробите правильний життєвий вибір. Можливо, люди з минулого чи друзі захочуть спонсорувати ваші ідеї. Цього року буде покінчено з нечесним оточенням та підставами. 2024-й розставить крапки над “і” у багатьох життєвих сферах.

Лев

Леви виходять із скандальних історій чи конфліктів у конструктив та позитивні емоції із справжньою зоною комфорту. На вас чекає висока участь і таємні домовленості, які принесуть вам успіх у короткий термін.

Діва

Діви багато працюватимуть і часто їздитимуть. Підвищена робоча відповідальність нарешті принесе бажаний успіх та гроші. Також вам вдасться відстояти свої межі та взагалі навчитися себе захищати.

Терези

У Терезів відбудуться кармічні зміни. Ви з чогось виходите і знайдете щось нове та важливе. Зміни у бік нових емоцій. Більшість цей прогноз зрезонує зі сферою особистого життя.

Скорпіон

Скорпіонам вдасться відсікти все непотрібне і знайти важливе. Романтичні побачення або сімейні поїздки з добрим бюджетом на розваги. Багато в чому 2024 пройде для вас під символом аркана Помірність. Тобто на вас чекає свого роду відпочинок від пристрастей та складних емоцій.

Стрілець

На вас чекає контрастний рік. Спочатку ви сяятимете і полум’яно працюватимете, яскраво відпочиватимете і взагалі житимете по аркану Сонце. Середина року відведе вас у самітника у сенсі духовного самопізнання. Ви відійдете від звичного і міркуватимете, але це недовго: до осені вас знову закрутить карусель подій.

Козеріг

Напруга на початку року протягом короткого часу приведе вас до впорядкування і системи в питаннях, що вас хвилюють. А осінь та початок зими будуть для вас грошовими чи сімейними: у всіх програється по-різному.

Водолій

Водолії повернуть собі високу самооцінку і часто почуватимуться “над ситуацією”. На вас чекає дозвіл судових процесів, умиротворення щодо аспектів, які довго турбували. Ви будуватимете амбітні плани і навіть блискуче!

Риби

Риб очікують на знайомства, здатні перерости в сімейні відносини. Для тих, кому створення сім’ї не є акутальним, відкриються успішні нові ділові партнерства по аркану Сонце. Іншими словами, якусь родину вам створити вдасться реально чи фігурально.